Idioma: Castellano | Català

Professionals

Proporcionar un ampli ventall del producte artesà més actual i nou és el nostre objectiu.

SEMPRE Al SERVEI DELS PROFESSIONALS MÉS EXIGENTS

L'elaboració dels nostres productes es realitza sota unes estrictes normes de qualitat que ens permeten garantir un excel·lent producte artesanal.

Apostem per la innovació com a eina de millora contínua, la qual cosa ens permet donar major satisfacció als nostres clients gràcies a una constant oferta creativa.

BOTTONI DE TRUFA

La tòfona és la base d'aquest farcit, amb el seu exquisit sabor i una acurada preparació.

RETTANGOLONI DE PROVOLONE Y CEBOLLA CARAMELIZADA

Exquisida combinació de formatge “Provolone” i ceba caramel.litzada a foc lent.

MEDAGLIONI DE FOIE Y TRUFA

Exquisida combinació de foie de Canard amb petits encenalls de tòfona negra.

TONDI DE GORGONZOLA I PERA

Combinació extraordinària de pera confitada amb formatge gorgonzola. Una magistral barreja de sabors que dóna la textura més especial.

TRIANGOLI DE BRIE Y TRUFA

Refinat farcit on es combina la tòfona i el formatge brie de manera magistral.

TONDI DE ALBERGINIA I CEBA CONFITADA

Un suau farcit d'albergínia a la brasa, ricotta , parmesano, i el toc dulzón de l'albergínia confitada

RAVIOLONE DE BOTIFARRA DEL PEROL I ROVELLONS

Un farciment tradicional de la butifarra de Girona i el toc d'uns saborosos rovellons. Ideals amb una crema de Parmiggiano Reggiano o una crema de bolets

RAVIOLONE VEGGIE

Natural i de sabor excel.lent, una combinació de verduretes (albergínia, carbassó, pastanaga) amb tofu ecològic.

© 2016 - Da Giorgio | Qualità alla Tavola | dagiorgio@dagiorgio.es