Idioma: Castellano | Català

Tradizione nella pasta fresca

Nuestro objetivo es proporcionar un amplio abanico del producto artesano más actual y novedoso.

Saber més

TRADIZIONE NELLA PASTA FRESCA

El nostre objectiu és proporcionar un ampli ventall del producte artesà més actual i nou.

Saber més

Per a professionals

Tens un restaurant? Descobreix les nostres ofertes per als professionals del sector!

Saber més

Receptes per a tots

Vísita nostra secció de receptes i descobreix plats exquisits!

Saber més

QUÈ ESTÀ PASSANT A DA GIORGIO!

GAUDIM AMB PASTA

Us presentem el RETTANGOLONI DE PROVOLONE I CEBA
cruixents per fora i apetitosos per dins, únicament cal fregir-los
uns segons i llest per sevirlos. Amb imaginació podràs realitzar
una tapes que et soprenderán i si no per “DIPEAR” amb una crema de
formatge, de pebrot del piquillo i mel.

Coneix els nostres productes

ARA ÉS TEMPS DE

LUNOTTI XXL DELIZIE MEDITERRANEE, FARCIT DE
RICOTTA, I D'INGREDIENTS MEDITERRANEOS
COM LA CARXOFA, OLIVE SICILIANE, CIPOLLINE ACETO MODENA,
TOMÀQUET SEC I ALFÀBREGA. Us aconsellem una recepta ràpida i
Fàcil, però amb un resultat exquisi

http://www.dagiorgio.es/ca/receptes

© 2016 - Da Giorgio | Qualità alla Tavola | dagiorgio@dagiorgio.es