Idioma: Castellano | Català

Tradizione nella pasta fresca

Nuestro objetivo es proporcionar un amplio abanico del producto artesano más actual y novedoso.

Saber més

TRADIZIONE NELLA PASTA FRESCA

El nostre objectiu és proporcionar un ampli ventall del producte artesà més actual i nou.

Saber més

Per a professionals

Tens un restaurant? Descobreix les nostres ofertes per als professionals del sector!

Saber més

Receptes per a tots

Vísita nostra secció de receptes i descobreix plats exquisits!

Saber més

QUÈ ESTÀ PASSANT A DA GIORGIO!

TRIANGOLO di GUANCIALE E PECORINO ROMANO

Ens encanta seduir els nostres clients amb novetats en pasta fresca.
Que us sembla, uns triangoli farcits de guanciale i formatge pecorino?....Squisiti!!

Coneix els nostres productes

Siamo pronti per le DOLCEZZE DI FLAMIGNI!!!

En aquestes dates nadalenques ens encarreguem de portar des d'Itàlia les últimes novetats en Panettones. Enguany destaquem el
Panettone Capuccino, el Gran Gianduia, el Montebianco amb xocolata i Marron Glaçé, panettones sicilià de ricotta i pera, el de fruits del bosc, el de pistacchio o tiramisú...Tots deliciosos...T'esperem!!!

http://www.dagiorgio.es/ca/receptes

© 2016 - Da Giorgio | Qualità alla Tavola | info@dagiorgio.es