Idioma: Castellano | Català

Tradizione nella pasta fresca

Nuestro objetivo es proporcionar un amplio abanico del producto artesano más actual y novedoso.

Saber més

TRADIZIONE NELLA PASTA FRESCA

El nostre objectiu és proporcionar un ampli ventall del producte artesà més actual i nou.

Saber més

Per a professionals

Tens un restaurant? Descobreix les nostres ofertes per als professionals del sector!

Saber més

Receptes per a tots

Vísita nostra secció de receptes i descobreix plats exquisits!

Saber més

QUÈ ESTÀ PASSANT A DA GIORGIO!

VOLAREE.....OH...OH...

Avancem la PASQUA.........amb l'arribada a meitats de Febrer de la TRADICIONAL COLOMBA.típic dolç de Setmana Santa italiana, igual que el Panettone en Nadal,la massa original, feta amb farina, mantega, ou, sucre i la ralladura de taronja confitada, amb un ric satinat amb ametlla. Deliciós!! Us esperem!!

Coneix els nostres productes

ARA ÉS TEMPS DE

RAVIOLACCI DE BUTIFARRA DEL PEROL I ROVELLONS. Farciment de butifarra típica de la comarca gironina,amb trossets de bolets (rovellons) i Grana Padano. Us aconsellem condimentar-los
amb una crema de formatges o de porros

http://www.dagiorgio.es/ca/receptes

© 2016 - Da Giorgio | Qualità alla Tavola | dagiorgio@dagiorgio.es