Idioma: Castellano | Català

Tradizione nella pasta fresca

Nuestro objetivo es proporcionar un amplio abanico del producto artesano más actual y novedoso.

Saber més

TRADIZIONE NELLA PASTA FRESCA

El nostre objectiu és proporcionar un ampli ventall del producte artesà més actual i nou.

Saber més

Per a professionals

Tens un restaurant? Descobreix les nostres ofertes per als professionals del sector!

Saber més

Receptes per a tots

Vísita nostra secció de receptes i descobreix plats exquisits!

Saber més

QUÈ ESTÀ PASSANT A DA GIORGIO!

TRIANGOLO di GUANCIALE E PECORINO ROMANO

Ens encanta seduir els nostres clients amb novetats en pasta fresca.
Que us sembla, uns triangoli farcits de guanciale i formatge pecorino?....Squisiti!!

Coneix els nostres productes

A PRIMAVERA!! TONDI FARCITS DE PEST, LLIMONA I RICOTTA

Amb l'arribada de la primavera, vénen de gust pastes molt fresques, que us sembla els TONDI farcits de pesto genovès amb llimona i ricotta.Quina delícia!!!

http://www.dagiorgio.es/ca/receptes

© 2016 - Da Giorgio | Qualità alla Tavola | info@dagiorgio.es