Idioma: Castellano | Català

Tradizione nella pasta fresca

Nuestro objetivo es proporcionar un amplio abanico del producto artesano más actual y novedoso.

Saber més

TRADIZIONE NELLA PASTA FRESCA

El nostre objectiu és proporcionar un ampli ventall del producte artesà més actual i nou.

Saber més

Per a professionals

Tens un restaurant? Descobreix les nostres ofertes per als professionals del sector!

Saber més

Receptes per a tots

Vísita nostra secció de receptes i descobreix plats exquisits!

Saber més

QUÈ ESTÀ PASSANT A DA GIORGIO!

PANETTONI FLAMIGNI: UNA STORIA DI PASSIONE E TRADIZIONE

AUGURONI DI BUONE FESTE!!!...com cada any ens complau presentar-vos la nostra gran varietat de Panettones, des dels més tradicionals fins als més nous com és el de la casa Fiasconaro de safrà i pistacchio en una preciosa caixa dissenyada per Dolce Gabbana. A destacar també els de Marron Glaçè, de limoncello, de grappa, etc..... Veuen a visitar-nos i et sorprendra`!

Coneix els nostres productes

EN AQUESTES DATES.....UN RECOMANEM

BOTTONI DE CONFIT D'ÀNEC I POMA CARAMELIZADA. Farciment de magret d'ànec i el toc immillorable de la poma caramelizada . Aconsellem condimentar-los amb la nostra Crema de foie i encenalls d'ibèric, o bé amb la crema reggiano o tartufata

http://www.dagiorgio.es/ca/receptes

© 2016 - Da Giorgio | Qualità alla Tavola | dagiorgio@dagiorgio.es